Betting på e-sport – Upptäck odds

E-sport har gjort en anmärkningsvärd resa från källarnas LAN-partyn till de stora arenorna. Spelen är digitala, men konkurrensen, skickligheten och passionen är verklig. Och med e-sportens framväxt har även betting på e-sport exploderat. Det finns nu ett brett utbud av spelbolag som erbjuder odds på allt från stora internationella turneringar till mindre lokala matcher. E-sport betting erbjuder en ny, spännande värld för både erfarna spelare och nybörjare. Det kombinerar det bästa av traditionell sportbetting med den digitala spelvärlden och förändrar ständigt vad vi förväntar oss av bettingupplevelsen hos svenska spelsajter.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Vanliga e-sporter att betta på

E-sportens värld är både bred och varierad, med ett stort antal spel och turneringar att betta på. Nedan följer fem av de största e-sporterna just nu.

Betting på e-sport

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

CS:GO är en av de mest populära e-sporterna att betta på, med stora turneringar som ESL Pro League och IEM. Spelare kan satsa på allt från matchvinnare till mer specifika utfall som antal kills. Dess globala popularitet garanterar ständigt action och odds.

League of Legends (LoL)

League of Legends är en gigant inom e-sport, med stora turneringar som World Championship och LCS. Betting på LoL kan innebära allt från att satsa på matchvinnare till vilket lag som tar första baronen. Dess stora spelarbas gör det till ett spännande alternativ för e-sportbetting.

Dota 2

Dota 2 är känt för sina stora prispotter, särskilt i The International. E-sportbettare kan satsa på vilket lag som vinner en match, vilket lag som först förstör ett torn, och många andra marknader. Dess komplexa gameplay erbjuder en spännande bettingupplevelse. 

Overwatch

Overwatch League har blivit en av de största e-sportligorna i världen. E-sportbettare kan satsa på matchvinnare, totala poäng och mycket mer. Med sina snabba matcher och dynamiska gameplay erbjuder Overwatch spännande bettingmöjligheter.

Starcraft II

Starcraft II är en klassiker inom e-sport, känd för sin skicklighetsnivå och strategi. Betting kan innebära att satsa på matchvinnare, men också på mer specifika utfall som antal kills. Trots sin ålder är Starcraft II fortfarande en populär e-sport att betta på.

Live betting och live stream av e-sport

E-sportens intensitet och dynamik gör den perfekt för live betting. I stället för att bara lägga ett bet före en match kan spelare följa utvecklingen live och placera bets allteftersom spelet utvecklas. Du kan betta på allt från vilket lag som tar nästa poäng till hur många kills en spelare kommer att ha i slutet av en match. Dessa realtids marknader skapar en oerhört engagerande upplevelse för punters.

Live streaming är ett annat viktigt inslag i e-sportbetting. Många bettingsidor erbjuder nu möjligheten att se e-sportmatcher live direkt på deras plattformar. Du kan följa dina favoritspel och lag i realtid, och se direkt hur dina bets utvecklar sig. Denna funktion tar bettingupplevelsen till en helt ny nivå, där du är engagerad i varje sekund av matchen.

Ännu viktigare är att live streaming ger dig värdefull information som kan hjälpa dig att göra mer informerade beslut när du lägger dina bets. Du kan se lagens form, spelarnas skicklighet och spelets taktik. Genom att kombinera live betting med live streaming kan du fullt ut dra nytta av den spännande och snabbt växande världen av e-sportbetting.

Oddsbonusar på e-sport

När du börjar utforska världen av e-sportbetting kan du dra nytta av flera olika typer av oddsbonusar. Dessa bonusar kan ge dig extra värde och förbättra din bettingupplevelse. Men det är viktigt att komma ihåg att återkommande bonusar är förbjudna enligt svensk lag.

En insättningsbonus är vanlig hos många bettingsidor. När du gör din första insättning matchar bettingsidan ditt belopp med en viss procent upp till ett visst belopp. Denna bonus ger dig mer att spela för och kan hjälpa dig att utforska olika marknader inom e-sportbetting.

Boostade odds är en annan typ av bonus. De innebär att spelbolaget höjer oddsen på specifika spel eller evenemang, vilket kan ge dig större potential för vinst om ditt bet går in.

Riskfria spel är precis vad de låter som: Du kan lägga ett bet och om du förlorar får du tillbaka ditt insatsbelopp, ofta i form av bonuspengar. Dessa riskfria spel minskar risken och kan hjälpa nya spelare att känna sig mer bekväma med e-sportbetting.

Slutligen, free bets är en annan populär bonus. Dessa är gratis satsningar som du kan använda på valfri marknad. De erbjuder en riskfri chans att prova på e-sportbetting och kanske till och med vinna något på köpet.

Sammanfattning

E-sportbetting erbjuder en dynamisk och spännande värld för punters. Med ett stort utbud av spel, från klassiker som CS:GO och Starcraft II till nyare titlar som Overwatch, finns det alltid en match att följa och betta på. Live betting och live streaming tar upplevelsen till nya höjder, medan olika typer av oddsbonusar kan förbättra ditt spel och ge dig mer för dina pengar. Oavsett om du är en erfaren spelare eller helt ny inom betting, kan e-sportbetting erbjuda en unik och engagerande spelupplevelse.