Betting på fotboll

Världens största sport är helt klart fotboll och detta är något som återspeglas med all tydlighet hos spelbolagen. När du oddsar på fotboll har du massor av olika alternativ vad gäller betting och du kan därmed hitta riktigt mycket spännande odds. Svenska spelsajter har ett gigantiskt utbud av olika sporter och på så sätt kan du lägga odds på matcher från hela världen. Följ världens största sport hos spelbolagen idag.

Betta på fotboll hos dessa spelbolag

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
120 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
500 kr + 100 Free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
3000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Allsvenskan är den svenska inhemska ligan

I Sverige är det Allsvenskan som är den inhemska ligan. Här gör 16 lag varje år upp om SM-guldet och förhoppningen att vinna Lennart Johanssons Pokal. Malmö FF är den mest framgångsrika föreningen i svensk fotbollshistoria med flest SM-guld och Cupguld. Det finns dock många storklubbar inom svensk fotboll som AIK, Djurgården och IFK Göteborg om vi tittar historiskt. 

På Allsvenskan finns det tre olika typer av odds vilket gäller generellt för fotbollen. Du kan lägga långtidsspel inför en säsong startar. Då kan du oddsa på vem du tror kommer att vinna Allsvenskan, vem som gör flest mål och många andra marknader. Men det finns också pre match odds tillgängliga där du kan oddsa på vilket lag som vinner en match och många andra marknader. Dessutom finns det live betting som är den mest actionfyllda delen av betting på fotboll. Då får du flytande odds i realtid och en riktigt häftig spelupplevelse med konkurrenskraftiga odds. 

Betting på fotboll

Följ landslagen med betting

Världens största idrottsevenemang när det kommer till betting är helt klart Fotbolls-VM. Nästa VM avgörs 2026 i USA, Mexiko och Kanada. Då kommer VM för första gången att ha 48 lag och därmed blir det en riktigt spännande upplevelse. Förhoppningsvis kan Sveriges landslag i fotboll ta sig vidare till gruppspelet den här gången. 2022 missade nämligen Sverige VM-slutspelet efter förlust i Play Off mot Polen.

Det finns också EM vart fjärde år. Nästa EM avgörs 2024 i Tyskland och det lär bli ett mästerskap utöver det vanliga. Sverige ska kvala in till mästerskapet och hoppas kunna gå dit. Misslyckas man är det ett rejält fiasko med tanke på att två nationer kvalificerar dit. 

På landslagsfotbollen finns det massor av odds att upptäcka för dig som spelare. Du har möjlighet att kunna ta del av odds innan och under en turnering. Detsamma gäller alla kvalmatcher för dig som spelare. Det finns helt enkelt en hel värld för dig att upptäcka inom landslagsfotbollen. 

Premier League är störst

Världens bästa fotbollsliga är Premier League och det är här de 20 bästa brittiska lagen gör upp för att kunna bli den bästa nationen i Storbritannien. Premier League är den överlägset största fotbollsligan i världen vad gäller intresse vilket också märks hos spelbolagen. Det finns mest pengar i Premier League samtidigt som det också finns bäst förutsättningar när det kommer till odds och betting. 

Du kan betta på samtliga matcher från första till sista omgången. De brittiska lagen som Liverpool, Chelsea, Manchester United, Arsenal, Tottenham, Manchester City och Newcastle brukar gå långt i turneringarna också i Europa. Det handlar om Champions League, Europa League och Europa Conference League, tre turneringar som alla vill vinna. 

Live stream av fotboll

Det finns ingen sport där det går att streama lika många matcher som fotboll. Med undantag för de bästa ligorna och turneringarna i fotbollsvärlden som Premier League, Champions League och Fotbolls-VM. Men det finns massor av möjligheter för dig att streama fotboll om du känner för det. Du kan titta på La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Sydamerikanska ligor och mycket mer helt gratis hos bookmakers. Glöm inte att också ta emot en oddsbonus hos spelbolagen.

Framförallt är det en strålande kombination att kombinera live betting med live stream. Då kan du titta på matcherna och placera odds samtidigt. Detta ger en helt annan helhet för dig i din betting. Upptäck själv spänningen som det innebär att titta på direktsänd sport och lägga odds på samma gång. Vanligtvis är allt som behövs ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet för att ta del av livestreamad sport. 

Sammanfattning om betting på fotboll

Att fotboll är världens största sport råder det ingen tvivel om. Lika överlägsen som fotbollen är för gemene sportintresserad lika överlägset är också utbudet. När det kommer till fotboll finns det odds på hundratals olika ligor och turneringar. Du har därmed alltid perfekta möjligheter att hitta bra odds som passar dig.

Exempelvis kan du ta del av odds på Allsvenskan som är den inhemska svenska ligan. Men också Premier League, Champions League och andra internationella ligor och turneringar. Till och med lägre divisioner och nationer i fjärran öster finns tillgängliga med odds. Därmed kunde förutsättningarna inte vara mycket bättre. Kom igång hos ett spelbolag idag och upptäck charmen med betting på världens största folkrörelse.